|
Plac Zabaw
|
|
01-04-2012, 17:37
|
|||
|
|||
RE: Plac Zabaw
(01-04-2012 11:30)Gość napisał(a): Spokojnie, oby tylko takie problemy z tasmami nas trapiły. Radny Aha,czyli nie było co robić "afery",czy tak? Ludzie my się zaczynamy cofać skoro bałagan pozostawiony po pseudo rajdziku nie powinien nikogo razić,nie chce mi się wierzyć w to co napisał któryś z radnych!Nieeeee,no szok ![]() ![]() ![]() Pogratulować podejścia do sprawy. |
|||
|
01-04-2012, 19:45
|
|||
|
|||
|
Zobaczcie, jaki niektórzy radni mają syf na podwórku to ich syf w Łazach nie przeraża
|
|||
|
01-04-2012, 20:46
|
|||
|
|||
(28-03-2012 19:13)Gość napisał(a): Widzę, że mieszkańcy Łaz jak zwykle narzekają, że brudno, że nic nie ma, że rajcy za dużo zarabiają, że w zimie pada śnieg a latem za dużo słońca! szok! Ludzie przyjezdżają na basen z okolicznych gmin i chwalą jaki mamy piękny obiekt! Z calego kraju bawia się w paintball czy offroad w kamieniołomach i są zachwyceni i tak możnaby mnozyć! Pani z Rokitna chciałaby oczywiście plac zabaw koło domu a to że odnowa wsi była w Rokitnie, że koło szkoły jest super plac zabaw, skwerek i wyremontowany obiekt spelniający funkcje domu kultury to już nie ważne bo kilometr dalej. W ostatnich latach "za kaczyńskiego" w każdym sołectwie gminy powstał (albo w najbliższym czasie powstanie) plac zabaw z prawdziwego zdarzenia, nawet w tych najmniejszych (Skałbania, Wiesiółka, Kuźnica Masłońska, Ciągowice). Sprawdźcie to i nie narzekajcie ciągle!!! Pozdrawiam Radny po pierwsze ja nie jestem z rokitna tylko z Łaz i nie chce koło domu tylko bliżej niż mam na plac zabaw ponieważ na przeczkolu jest tylko otwarty do zamknięcia przeczkola a później co....??? dzieci mają siedzieć w domu i nudzić się ?? mnie nie stać na to żeby zrobić dziecku na podwórku placu zabaw !!!! |
|||
|
01-04-2012, 22:03
|
|||
|
|||
|
@pati375 Że tak zapytam... Znasz jakiś plac zabaw z którego ktoś regularnie korzysta?
Po co tworzyć infrastrukturę, która będzie używana raz na X czasu? Nie lepiej tworzyć obiekty uniwersalne? Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
06-04-2012, 14:33
|
|||
|
|||
|
Witam.
Nie rozumię co niektórych przedmówców,wszyscy mają jakieś pretensje o byle co, żeby tylko był temat. Każdy chciałby plac zabaw asfalt obok domu i nie wiadomo jeszcze co. A zastanawiał się ktoś z czego to wszystko ma powstać,bezrobocie jak piszecie ogromne pensje głodowe, ale wszystko wam trzeba dać.Za co za moją pensję.Weż się Lenko czy jak Ci tam jest i inni podobni za robotę,odprowadź podatek państwu i w tedy sprubój coś zrobić dla twoich Łaz.Obserwójąc Ciebie to masz dużo czasu bo tylko Ciebie tutaj widać,i wiecznie na coś narzekasz. Ludzie którzy mieszkają w okolicznych wioskach muszą sami sprzątać swoje posesje ulice czy chodniki, a Tobie jest żle bo Ty jesteś PANIUSIA z wielkiego miasta której wszystko trzeba pod nos podstawić. Węź się kobieto za siebie i przestań pisać bzdury,bo nie chce się tego czytać i tobie podobnym.Nie obrażajcie mieszkańców okolicznych wiosek, bo im też się coś należy, a nie tylko wszystko do Łaz. Tam mieszkają ludzie bardziej wartościowi bo w większości pracują, i swój podatek dają Tobie i innym łazowianom po to żebyś mogła płakać jak źle się żyje w Łazach. Panie Łukaszu proszę Pana niech Pan lepiej zamknie to forum bo to do niczego dobrego nie prowadzi.Obrażanie w jaki kolwiek sposób ludzi którzy chcieli by się dowiedzieć czegoś sensownego i mądrego przez jakiś z flustowanych osobników, żle służy i miastu i nam wszystkim. Śmieją się z nas w całej polsce z tego się tu wypisuje, Pozdrawiam Zdowolony że tu mieszka.A COOOO. |
|||
|
06-04-2012, 15:08
|
|||
|
|||
|
hehe ale ci Lenka po majtach pojechał......
|
|||
|
06-04-2012, 15:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2012 16:15 przez Lenka.)
|
|||
|
|||
(06-04-2012 15:08)matka Polka napisał(a): hehe ale ci Lenka po majtach pojechał......No,zaszalał ![]() Szanowny panie Zadowolony... Szkoda,że nie rozumiesz przedmówców bo jest to dość łatwe do pojęcia. Podatek odprowadzam dłużej niż ty żyjesz,chyba jesteś w ciężkiej depresji pisząc,iż okoliczni mieszkańcy swój podatek dają mnie i podobnym do mnie ,i nie napisałam ani jednego obraźliwego słowa na mieszkańców naszej gminy,nie wiem skąd to wyssałeś.Po Twoim poście na pewno przybędzie Polaków śmiejących się (niby) z nas,bo sama się wyśmienicie ubawiłam. Pozdrawiam i życzę nadal tak pozytywnego spojrzenia na otaczający cię..."wszechświat" Szanowny panie Zadowolony... Szkoda,że nie rozumiesz przedmówców bo jest to dość łatwe do pojęcia. Podatek odprowadzam dłużej niż ty żyjesz,chyba jesteś w ciężkiej depresji pisząc,iż okoliczni mieszkańcy swój podatek dają mnie i Łazowianom ,i nie napisałam ani jednego obraźliwego słowa na mieszkańców naszej gminy,nie wiem skąd to wyssałeś.Po Twoim poście na pewno przybędzie Polaków śmiejących się (niby) z nas,bo sama się wyśmienicie ubawiłam. Pozdrawiam i życzę nadal tak pozytywnego spojrzenia na otaczający cię..."wszechświat" Się mi podwoiło
|
|||
|
06-04-2012, 17:13
|
|||
|
|||
|
gościu ale żeś bzdur wypisał
|
|||
|
06-04-2012, 19:27
|
|||
|
|||
|
też, Lenka, nieźle się ubawiłam z postu pana zadowolonego. Podatki odprowadzam, sprzątam ulicę i chodnik koło mojej posesji, więc mam prawo panie zadowolony wymagać pewnych rzeczy od naszych władz. Mieszkanka Łaz - wg pana zadowolonego - paniusia z wielkiego miasta
|
|||
|
06-04-2012, 20:29
|
|||
|
|||
|
czy w rewitalizacji Łaz jest także brany pod uwagę zalew?
|
|||
|
06-04-2012, 20:44
|
|||
|
|||
|
- rewitalizacja CENTRUM ŁAZ
- zalew Odpowiedz sobie sam Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
07-04-2012, 11:21
|
|||
|
|||
(06-04-2012 20:29)Bad napisał(a): czy w rewitalizacji Łaz jest także brany pod uwagę zalew? Tak, Zalew jest brany pod uwagę. Został zaliczony do IV obszaru rewitalizacji. W ramach programu realizowane będzie zadanie „Zagospodarowanie terenów wzdłuż zbiornika wodnego ZALEW”. Wartość projektu: 2 mln zł, czas realizacji: 2014-2015. Działania obejmować będą: - umocnienie części nadbrzeżnej, - budowę deptaka, - wykonanie elementów małej architektury, - wykonanie oświetlenia, - budowę przystani, - budowę parkingu. Pozdrawiam
|
|||
|
07-04-2012, 11:50
|
|||
|
|||
|
Ale gafa :x
Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
07-04-2012, 14:41
|
|||
|
|||
|
no widzisz Łukaszu.........
|
|||
|
11-04-2012, 11:20
|
|||
|
|||
(06-04-2012 15:34)Lenka napisał(a):(06-04-2012 15:08)matka Polka napisał(a): hehe ale ci Lenka po majtach pojechał......No,zaszalał |
|||
|
11-04-2012, 11:44
|
|||
|
|||
|
Witam.
W odpowiedzi do Pani Lenki.to cieszę się że masz taki humor. Nie mogę się odnieś do tego czy dłużej płacisz podatki niż ja żyję bo nie mam pojęcia ile masz wiosenek na karku,tu jesteś anonimowa i możesz wypisywać co chcesz, nie będę polemizował z Tobą o wysokości podatku bo też nie napiszesz co robisz, bo oczywiste że wszyscy by się domyślili kto ty jesteś i czy naprawdę tyle tego odprowadzasz, a Ty tego niechcesz. Moim zamiarem nie było nikogo obrażać czy po kimś ,,jechać" chciałem się odnieś tylko do tego że w więszości mieszkańcy Łaz czy innych mają tylko żal i pretensje do innych o wszystko.Nie ważne kto ile tego podatku płaci ale mam nadzieję że płaci,chociarz wszyscy wiedzą że i tak tego jest za mało i nie wystarczy na nasze życzenia.Dlatego wspomniałem o tym że ludzie którzy mieszkają w okolicznych wsiach sami zapychają przy domach, i nie wydzwaniają po urzędnikach aby to zrobił ktoś inny bo ,,on też płaci podatki".Zwróć uwagę że Ci ludzie płacą więcej podatku niż nie jeden mieszkaniec miasta, on nie chodzi po opiekach po zasiłek czy po mieszkanie socjalne, zresztą za to wszystko i tak my płacimy. Dlatego życzę Ci jeszcze więce dobrego humoru i mniej flustracji. Pozdrawiam PS.Depresji na tym punkcie jakoś nie mam.A popatrz na innych. |
|||
|
11-04-2012, 13:34
|
|||
|
|||
|
Lenka jest mniej anonimowa niż dziesiątki "Gości", którzy się tu wypowiadają. ;-)
Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
11-04-2012, 20:05
|
|||
|
|||
|
Tak gościu,ale odniosłeś się do tego ,że nie płacę podatku i żebym się wzięła za robotę, nie mając pojęcia o kim i do kogo piszesz i nie uważam też ,że jestem mniej wartościowym człowiekiem od kogoś z okolicy (jak to wyżej ująłeś).
Ja nie proszę nikogo z urzędników,ni też nie wydzwaniam, żeby mi posprzątał pod klatką czy wokół bloku,bo sama nie raz biorę miotłę,grabie,łopatę...i wychodzę posprzątać,mnie chodzi o miejsca publiczne,ogólnodostępne,gdzie bród aż razi po oczach,ale skoro to Cię tak boli,to po prostu nie czytaj moich postów,zablokuj mnie i po problemie. Z poważaniem - Lenka. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

,i nie napisałam ani jednego obraźliwego słowa na mieszkańców naszej gminy,nie wiem skąd to wyssałeś.